Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Narlı'ya Anaokulu

Narlı

Narlı mahallesinde yıllar önce ilkokul hizmet binası olarak kullanılan eğitim-öğretim kurumu anaokulu olarak hazırlanarak mahallenin miniklerinin hizmetine sunuldu.

Narlı mahallesinde yıllar önce ilkokul hizmet binası olarak kullanılan eğitim-öğretim kurumu anaokulu olarak hazırlanarak mahallenin miniklerinin hizmetine sunuldu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberindeki heyetle birlikte Narlı Mahallesi Anaokulu’nun açılışına katıldı.
Narlı Mahallesi Anaokulu açılış töreninde konuşan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Narlı Mahallesinde yaşayan vatandaşların anaokulu eğitim çağına gelen çocuklarının eğitim-öğretimden istifade edebilmeleri için her gün Ocaklar Mahallesi’ne gitmek zorunda kaldıklarını, bu yolculuğun minikleri oldukça yorduğu yönünde kendilerine yoğun şikayet geldiğini söyledi.
Narlı halkının köyde yıllar önce ilkokul binası olarak kullanılan eski eğitim-öğretim kurumunun anaokulu olarak hazırlanmasını kendilerinden özellikle istediklerini belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, “Narlı sakinlerinden gelen bu talep üzerine, sorunu çözebilmek adına Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde başlattıkları çalışmaların olumlu sonuçlanarak, işte gördüğünüz gibi Narlı Köyü eski İlkokul Binası anaokulu olarak hazırlanarak miniklerimizin hizmetine açılmıştır.” diye konuştu.
Kırsal kesimde okuyan öğrencilere destek verdiklerini vermeye kesintisiz devam edeceklerini kaydeden Sever, AK Parti iktidarının eğitimde yaptığı devrimlerin ortada olduğunu yineledi.

Sever, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti hükümetinin eğitime verdiği önem ortadadır. Her geçen zaman diliminde hükümetimiz her alanda ilerlediği gibi eğitim alanında da ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor. Bizlerde bu iktidarın buradaki temsilcileri olarak minik öğrencilerimiz ile bir aradayız. Buradan tüm Narlı Mahallesindeki kardeşlerime sesleniyorum, anaokulumuzu yavrularımızın hizmetine açarak, onlarca kilometre yolculuk yapmaktan kurtardık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hizmetine bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere.”
Sever, konuşmasının sonunda anaokulunun hizmete açılmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Haber : Mehmet Ertan



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı